понеділок, 4 березня 2013 р.

У Фінляндії відкрили підземний ресторан на глибині 80 метрів

Це не той гастрономічний варіант, який може справити враження на людей, які не люблять замкнутих просторів, але він привносить зовсім новий сенс поняттю їжі на свіжому повітрі.
Новий ресторан, який відкрився в південному фінському місті Лохья, безумовно, порадує тих, кому подобається вечеря в якомусь екзотичному місці. Місто розташоване за 60 кілометрів на північний схід від столиці країни, але не в цьому суть. Ресторан Muru був створений на глибині 80 метрів під землею, в одній з гілок колишньої вапнякової шахти Tytyri. Підземний банкет обійдеться відвідувачам в круглу суму, оскільки ціни тут починаються від 150 доларів за місце. Зате гурмани вже точно не будуть ображені після того, як поласують копченої ряпушки (вид риби, яка поширена в Північній Європі) в лимонному маслі, філе смаженої телятини і стейком в квітках акції, пише mirfactov.com
Якщо ж ви належите до когорти тих безстрашних людей, яким спуск під землю на 80 метрів не додає адреналіну в кров, ви можете спробувати ще щось більш цікаве, і спробувати 350-метровий спуск в нижні шахти. Відвідувачам потрібно надіти шоломи і флуоресцентні куртки перед тим, як зануритися в похмурий світ глибокого підземелля.
Потрібно сказати, що зацікавлені в підземному вечері повинні поспішити - ресторан відкритий в понеділок, але тільки на 10 днів. Якщо хтось не встигне пообідати в шахтних інтер'єрах, то зможе надолужити згаяне у «батьківському» ресторані - постійна версія Muru знаходиться в модному районі Пунавуорі головного міста Фінляндії.

Немає коментарів:

Дописати коментар